اعلام حمایت دانشجویان دانشگاه تبریز از طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان»

اعلام حمایت دانشجویان دانشگاه تبریز از طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان»/ دانشجویان خواستار تصویب با اکثریت قاطع طرح از سوی مجلس هستند

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز گفت: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز طی نامه‌ای به نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی از طرح عدالتخواهانه«اعاده اموال نامشروع مسئولان» حمایت کردند.

محمدحسین کاظمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، درباره طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان» در مجلس اظهار داشت: این طرح به زودی در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد و از این رو از تمامی نمایندگان مجلش شورای اسلامی و در رأس آنها استان آذربایجان شرقی خواستاریم حمایت‌های لازم را از تصویب این طرح داشته باشند.

وی افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای ساده‌زیستی مسوولان و جلوگیری از اشرافی‌گری با تصویب این طرح می‌توان از بسیاری از مفاسد جلوگیری کرد.

گزارش فارس حاکی است، متن این نامه به شرح زیر است:

نمایندگان محترم مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

همانطور که مستحضرید طرحی با عنوان اعاده اموال نامشروع مسئولان به زودی با قید دو فوریت در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود. با توجه به اصل چهل و نهم قانون اساسی و نقش موثر این طرح در راستای مقابله با فساد در رده مسئولان و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای ساده‌زیستی و عدم اشرافی‌گری مسئولان، لذا دانشجویان انقلابی از شما انتظار دارند از این طرح حمایت کرده و در روز رای‌گیری آرای خود را شفاف نمایید.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز

١٠:٤٢ - 1396/12/22    /    شماره : ١٦٤٥٩    /    تعداد نمایش : ٥٨